Oecumenische kerkdienst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oecumenische kerkdienst

3 juli 2022 van 10:00 tot 12:30

Zondag 3 juli om 10 uur op de boerderij van de familie van Gurp, Veldhuizen 28, in Loenen natuurlijk, houden de RK kerk en de Protestantse kerk een gezamenlijke oecumenische dienst tussen de koeien.

Kansen te over is het thema van deze dienst, die voor jong en oud bestemd is. Er zijn zit en staan-plaatsen voor deze samenkomst in ontspannen sfeer. De liederen zijn net wat vlotter als we gewend zijn en wie weet vind je het leuk om dat van tevoren te oefenen in een `gelegenheidskoor`. Dat kan om 19.00 op dinsdag 28 juni in de Protestantse Kerk in Loenen.  De dienst wordt geleid door mw Anneke van der Werff en ds Marcel Oostenbrink.

Na tijd natuurlijk koffie en limonade. Op kinderen wordt gerekend. En de boerderij is ook te bekijken, inclusief de toch wel ingenieuze melkrobot, die er juist voor zorgt dat de koeien meer op hun eigen ritme kunnen leven. Dat is ook een reden om deze dienst op de boerderij te houden, we weten weer even dat onze gemeenschap ook gevormd wordt door boeren, die we graag een hart onder de riem steken.

Kerk even anders, voel je welkom.

Boerderij van Gurp

Veldhuizen 28
Loenen, 7371 GM Nederland

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud