NLdoet VV Loenermark

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NLdoet VV Loenermark

12 maart 2022 van 09:00 tot 16:00

NLdoet actie op 12 maart bij Loenermark

Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Voetbalvereniging Loenermark heeft zich ook aangemeld voor de actie. Op zaterdag 12 maart wordt met vrijwilligers het complex lente klaar gemaakt.

Gedurende het gehele jaar zijn vrijwilligers druk om het complex te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen, wedstrijden en activiteiten. Door mee te doen aan NLdoet wil Loenermark leden, ouders van jeugdleden en niet leden enthousiasmeren om 1 dag of dagdeel mee te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten.

Op het programma staan diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets geschikts te doen. Een werkgroep is bezig met de voorbereidingen en inventariseert de uit te voeren werkzaamheden. De activiteit staat gepland van 9:00 – 16:00 uur. Uiteraard wordt begonnen met een kopje koffie. Aan het eind van de middag wordt de activiteit gezamenlijk afgesloten. Loenermark zorgt voor een broodje tussen de middag.

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook graag een dagdeel of de hele dag komen helpen op zaterdag 12 maart? Vooraf aanmelden wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelden kan door middel van een e-mail te sturen naar: bestuurskamer@vvloenermark.nl of te bellen met de organisatie: 0651224565.

Loenermark kijkt uit naar jouw komst!

VV Loenermark

Lonapark 5
Loenen, Gelderland 7371EH Nederland
055-5051656
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud