Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maak een snertwandeling over de Veluwe en rijd terug met de huifkar

28 december 2020 van 11:00 tot 15:00

Een stevige wandeling
Zin om eens lekker de benen te strekken voor een stevige winterwandeling over de Veluwe in de mooie omgeving van Loenen? Ga maandag 28 december mee met de boswachter van Natuurmonumenten voor een wandeling door de natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle. Tijdens deze tocht geniet je van de bosrijke omgeving met beekjes, maak je een klim naar de hoogste top en wandel je over heuvels en bossen.


Terug met de huifkar
Aan het eind van de drie uur durende wandeling brengt de huifkar je terug naar een restaurant in het dorp Loenen. Hier kun je lekker nagenieten van de wandeling en opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Na afloop brengt de huifkar je terug naar het startpunt.

Praktische informatie

  • Trek stevige waterdichte schoenen of laarzen aan
  • Neem uw verrekijker mee
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Inclusief erwtensoep met roggebrood en spek


De wandeling begint om 11.00 uur en de activiteit eindigt rond 15.00 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Startpunt is het open erf De Groote Modderkolk, Vrijenbergweg 24B in Loenen. Deelnamekosten per persoon voor leden van Natuurmonumenten € 20,00 en niet-leden € 25,00.

Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Koop van te voren online een kaartje. In verband met de grote belangstelling kunnen alleen deelnemers deelnemen die van tevoren online een kaartje hebben gekocht.

€25,00 volwassen normaal

Natuurmonumenten

De Groote Modderkolk

Vrijenbergweg 24
Loenen, Gelderland 7371AA Nederland
https://www.natuurmonumenten.nl/de-groote-modderkolk