Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loenermark 1 voetbalt tegen Loenermark G1

7 januari 2018 van 13:30 tot 16:30

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie van vv Loenermark, op zondag 7 januari, speelt Loenermark 1 een wedstrijd tegen het G-Team. Sinds begin van dit kalenderjaar biedt Loenermark mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking uit de regio de mogelijkheid om te voetballen. Na een aantal oefenwedstrijden gespeeld te hebben gaat het G-team nu proberen het vlaggenschip van Loenermark te verslaan.

Een wedstrijd voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie is een primeur voor Loenermark. Een mooi moment voor de teams om hun krachten te meten. De trainers van beide teams zijn al volop bezig hun team voor te bereiden op deze primeur. Beide teams zijn erop gebrand om als winnaar de boeken in te gaan. Het motto van de wedstrijd is “samen sportief genieten”. Een mooi integratie moment voor Loenermark als vereniging.

De organisatie hoopt dat velen de teams komen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 13:30 uur en staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Nico Dusink. Na afloop wordt gezamenlijk geproost op een hopelijk gezond en sportief 2018.

Gegevens

Datum:
7 januari 2018
Tijd:
13:30 tot 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

VV Loenermark
Lonapark 5
Loenen, Gelderland 7371EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-5051656
Website:
http://vvloenermark.nl/