Lammetjesdag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lammetjesdag

24 maart 2019 van 11:30 tot 17:00

lammetjesdag

 Lammetjes kondigen voorjaar aan

Op zondag 24 maart 2019 zijn tussen 10.30 en 16.00 uur zo’n 180 lammetjes te bewonderen. Dan is de jaarlijkse Lammetjesdag op de Loenermark in Loenen (Gelderland) van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Hopelijk laat de lentezon zich zien en kunnen bezoekers op de grote weide genieten van het prille voorjaar en het mooie natuurgebied de Loenermark. Behalve lammetjes kijken, kunnen kinderen en hun (groot)ouders demonstraties schapen drijven bijwonen, hutten bouwen, een ponyritje maken en mee op excursie met de boswachter. Standhouders verkopen schaap- en streekproducten en verschillende lekkernijen.

De schapen en lammeren zullen vanaf de voergang in de schaapskooi te bewonderen zijn en vanaf het raster tussen de oude en nieuwe schaapskooi.

Praktische informatie
De entree van Lammetjesdag is gratis. Fietsers kunnen tot vlakbij de kooi komen en gratis hun fiets stallen. Bezoekers met de auto betalen € 5,00 parkeergeld. Een parkeerticket kan online worden gekocht via www.glk.nl/lammetjesdag of ter plekke contant.

In het mooie buitengebied van Loenen is het nog rustig met beperkt mobiel internet. Tip: neem voldoende contant geld mee voor parkeren, eventuele producten en versnaperingen.

Bereikbaarheid
De schaapskooi ligt aan het einde van de Droefakkers in Loenen.

Gegevens

Datum:
24 maart 2019
Tijd:
11:30 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
www.glk.nl/lammetjesdag

Locatie

Schaapskooi
Bruisbeek 44
Loenen, Gelderland 7371DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-22376505
Site:
http://www.schaapskuddeloenen.nl/