Kerstsamenzang

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstsamenzang

22 december 2019 van 20:00 tot 21:30

Kerstsamenzang

Op zondag 22 december bent u om 19.00 uur van harte welkom in de RK kerk in Loenen voor de jaarlijkse Kerstsamenzang. Een moment om mee te zingen met bekende kerstliederen en te bezinnen op de komende feestdagen. Medewerking wordt verleend door het Beraad van Kerken, zangtrio Friends by music, dominee M. Oostenbrink en pastor I. Kantoci. Het thema is: “Heb je tijd voor God?” Na afloop wordt gecollecteerd voor de stichting Vrienden van Verdandi.

De Groote Modderkolk is een zorgboerderij waar tien jonge mensen met een verstandelijke beperking wonen. Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor Verdandi zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking. Het doel van de stichting Vrienden van Verdandi is om onder andere de Groote Modderkolk in Loenen te ondersteunen met materialen en activiteiten, die niet via een verzekering of AWBZ worden betaald. De jongeren op de Groote Modderkolk willen graag een basket neerzetten. Daar wordt al voor gespaard, maar het zou geweldig zijn als er door de opbrengst van de collecte dit voorjaar al een stevig exemplaar kan worden aangeschaft.

Tijdens de Kerstsamenzang zal een vrijwilliger van de stichting meer vertellen over Verdandi.

De kersttijd is ook een tijd voor bezinning en elkaar ontmoeten. Na de dienst nodigen we u daarom uit om na te praten en elkaar fijne Kerstdagen toe te wensen onder het genot van Glühwein of warme chocolademelk. Van harte nodigen we u uit om deel te nemen aan de dienst en elkaar te ontmoeten na afloop.

(Beraad van Kerken)

Gegevens

Datum:
22 december 2019
Tijd:
20:00 tot 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24
Loenen,Gelderland7371AANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie