Kermis – ballonvaart

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kermis – ballonvaart

31 mei 2019 van 01:30

13.30 uur: Voor de jeugd van de basisscholen is er een theatervoorstelling: Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de Dorpsraad Loenen. Hiervoor onze hartelijke dank. Voor de aanwezige kinderen is er een gratis consumptie, een ijsje en een kaartje voor een attractie.

14.30 – 15.00:  start Fietspuzzeltocht. Inschrijven in de feesttent, naast de gewone prijzen is er voor de winnende groep voor 1 persoon één plaats beschikbaar voor de ballonvaart.

Gratis verloting !!

Ook dit jaar worden er weer vijf plaatsen voor een ballonvaart verloot! Tussen 15.30 en 17.30 uur kan ieder lid van de Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging “Loenen” een gratis lot afhalen in de feesttent. U kunt zich voor aanvang van de verloting nog ter plaatse aanmelden voor het lidmaatschap van de vereniging.

Wie kan er lid worden?

  • Inwoners van Loenen
  • Oud-inwoners van Loenen
  • Vanaf 17 jaar
  • Mensen met een sociale binding met het dorp Loenen, dit ter beoordeling van het bestuur

De kosten van het lidmaatschap bedragen tenminste € 7,00 per jaar. De trekking is om 17.45 uur. De deelnemers aan de verloting moeten tijdens de trekking aanwezig zijn in de feesttent. Is men niet aanwezig, dan wordt de prijs direct opnieuw verloot.

Omstreeks 19.30 uur zal de ballon opstijgen. Mocht de ballonvaart door omstandigheden worden afgelast, blijft de prijs geldig en zal dan tijdens de kermis van 2020 worden uitgevoerd. Bij goed weer zal dit jaar zal een extra grote ballon opstijgen met de prijswinnaars van vorig jaar en dit jaar.

Vanaf 14.30 uur zijn alle kermisattracties geopend.

Vanaf 15.00 uur verzorgt DJ Bram de muziek in de feesttent.

Gegevens

Datum:
31 mei 2019
Tijd:
01:30
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Locatie

Kermis
Groenendaalseweg
Loenen,GelderlandNederland
+ Google Maps