Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jaarlijkse ALV Dorpsraad Loenen

12 april 2018 van 19:00 tot 22:00

Er is het afgelopen jaar veel gebeurt en er staat nog meer te gebeuren! Zo zijn we druk bezig met een nieuw dorpshart, wordt er gewerkt aan een vernieuwde Eikenboom en achter de schermen veel werk verzet aan allerlei verbeteringen op het gebied van zorg, wonen, toerisme, werkgelegenheid, verkeer, welzijn, ondernemen, agro, natuur en duurzaamheid.

LEN zal iets vertellen over de Europese subsidie die ze gekregen hebben en vooral wat dit voor Loenen gaat betekenen, zoals een virtuele centrale en toekomstige gastransitie.                                                                                                                               Verder zal Gerrit van de Sprenge namens de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen samen met een van de medewerkers van het Geldersch Landschap iets vertellen over de huidige stand van zaken in de Loenermark, “ons bos”, waar op 21 april de gele (2e zwerfkeienroute) wordt geopend, 13,5 km lang)

Uiteraard zullen we, op uw vragen zo goed mogelijk ingaan, want als het aan ons ligt gaat Loenen samen met u nog meer bruisen en gaan we met elkaar in het mooiste dorp van Nederland een prachtige toekomst tegemoet. In een dorp woon je met elkaar en je bent er voor elkaar en regel je dus je toekomst met en voor elkaar!

Ook zullen wij u verder informeren wat op de planning staat met de gemeente Apeldoorn, het Openbaar Vervoer, het Ereveld en nog vele andere actuele zaken.

De Algemene ledenvergadering is op 12 april in de Bruisbeek, de inloop is om 19.00 uur, uiteraard staat de koffie klaar! Om 19.30 uur willen we graag starten met de vergadering.

Tot ziens op 12 april!

Gegevens

Datum:
12 april 2018
Tijd:
19:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dorpsraad Loenen

Locatie

Bruisbeek
Loenerdrift 80
Loenen, Gelderland 7371CM Nederland
+ Google Maps