Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstconcert

21 oktober 2018 van 15:00 tot 17:00

€5.00

Een lang gekoesterde wens van Drumfanfare O.L.T.O. uit Loenen, ooit eens een concert te verzorgen met o.a.  Kerkorgel en (samen) zang, gaat dit jaar in vervulling.

Aanvang 14.30 uur.

Aan dit concert zal medewerking worden verleend door de organisten van deze kerk Leen Jacobs en Maarten Willers, fluitisten Anneleen Rotering en Vivian Koller, zangkwartet The four of us met pianist Lex Sonneveld en uiteraard de drumfanfare van muziekvereniging O.L.T.O. o.l.v. dirigent Simon Kleinjan.

De deelnemende musici en zangers zullen tijdens dit concert zowel afzonderlijk als gezamenlijk prachtige werken ten gehore brengen.

Ook werken met samenzang zullen niet ontbreken.

In het verleden stonden drumfanfares hoofdzakelijk bekend om hun straat en showoptredens, maar de drumfanfare O.L.T.O. zal tijdens dit concert laten horen ook op dit vakgebied haar mannetje te staan.

Door de renovatie van dit oude kerkje is een mooie ruimte ontstaan waar  alle musici hun plek kunnen innemen.

Wel zijn hierdoor een aantal banken verdwenen en minder zitplaatsen ontstaan.

Daardoor is wenselijk voor bezoekers zich op tijd van toegangsbewijzen te voorzien.

Deze toegangsbewijzen à € 5,00 zijn vooraf verkrijgbaar bij kapsalon Marnie aan de Hoofdweg 32 te Loenen en op woensdagavond van 19.00 tot 19.30 uur in Dorpscentrum De Brink aan de Hoofdweg 5 te Loenen.

Met de renovatie van deze kerk was veel geld gemoeid en daarom hopen de deelnemende musici hieraan een steentje te kunnen bijdragen.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2018
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
€5.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Protestantse kerk
Beekbergerweg 7
Loenen, Gelderland 7371 ET Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.pknloenenveluwe.nl/