Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HerenBoerderij

6 november 2018 van 00:00

U heeft misschien in eerdere berichten gelezen over het initiatief om te gaan starten met een Herenboerderij voor onze regio. Een Herenboerderij is een kleinschalig gemengd boerenbedrijf dat smaakvol, gezond, duurzaam, veilig en betaalbaar voedsel produceert voor haar coöperatieleden. De plannen zijn in de verkennende fase maar als de plannen doorgaan dan zal in Loenen een Herenboerderij gaan starten op het erf van de Groote Modderkolk. Er zijn al veel enthousiaste mensen die aangegeven hebben mee te willen doen. Wij zijn op zoek naar nog meer geïnteresseerden in de regio Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek, Brummen, Zutphen en Dieren die de overtuiging hebben dat wat je eet je leven rijker maakt en die bereid zijn om gezamenlijk te investeren in een eigen Herenboerderij. De kartrekkers hebben op verschillende markten gestaan om het Herenboereninitiatief onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Er zijn veel boeiende en leuke gesprekken gevoerd. De volgende informatieavond staat alweer op stapel. Wij hopen daar weer veel mensen te ontmoeten die verder kennis willen maken met het Herenboerenconcept,

Op dinsdag 6 november is de volgende informatiebijeenkomst op De Groote Modderkolk Vrijenbergweg 24 7371AA in Loenen. U bent van harte welkom!

 

Wilt u een keer zien hoe een functionerende Herenboerderij werkt?
Op zaterdag 3 november a.s. is er samen met de initiatiefgroep Herenboerderij Ede een rondleiding op de Herenboerderij in Boxtel.
Wij kunnen vanaf Ede aansluiten en kosteloos mee. De bus vertrekt om 10.00 uur vanaf station Ede/Wageningen is om 15.00 uur weer terug.
Wilt u mee op 3 november? Stuur een e-mail naar GrooteModderkolk@herenboeren.nl.

Gegevens

Datum:
6 november 2018
Tijd:
00:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24
Loenen, Gelderland 7371AA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.natuurmonumenten.nl/de-groote-modderkolk