HELP JE MEE TIJDENS DE NATUURWERKDAG OP DE REEËNBERG IN LOENEN?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HELP JE MEE TIJDENS DE NATUURWERKDAG OP DE REEËNBERG IN LOENEN?

2 november 2019 van 11:00 tot 16:00

Natuurmonumenten doet mee met de Landelijke Natuurwerkdag. In heel Nederland werken jong en oud op deze dag aan het behoud en herstel van natuur en landschap dichtbij huis. Ook op de Reeënberg bij Loenen wordt in de natuur gewerkt. Help je mee? Je bent van harte welkom!

Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. En, met deze werkzaamheden draag je persoonlijk bij aan een mooiere natuur in je eigen woonomgeving!

Doe mee
Zaterdag 2 november gaan we van 10.00 uur tot 15.00 uur jonge lariksen verwijderen in het bos. Met zaag, kniptang of gewoon met de handen verwijderen we de soms al stevige naaldboompjes uit de grond. We doen dit om meer ruimte te maken voor de loofbomen die zich dan beter ontwikkelen en daardoor een juiste omgeving bieden voor planten- en dierenleven.

Wil jij een frisse neus halen en buiten werken op één van de mooiste plekken in Nederland? Doe dan mee. We verzamelen zaterdag 2 november om 10.00 uur op de parkeerplaats van de Waterval aan de Beekbergerweg in Loenen.

De boswachter geeft een korte excursie met daarin de toelichting over de werkzaamheden. Voor koffie en thee wordt gezorgd en tijdens de lunchpauze is er soep. Neem zelf je lunchpakket mee. En trek oude kleren en schoenen aan.

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
11:00 tot 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

parkeerplaats Loenense Waterval
Beekbergerweg
Loenen,GelderlandNederland
+ Google Maps

Organisator

Natuurmonumenten