Ga mee met Huifkartocht Veluwe

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ga mee met Huifkartocht Veluwe

29 april 2019 van 15:30 tot 17:30

€16,00

Maak een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur met de huifkar door de natuur op de Veluwe. Geniet van bos en heide, akkers en weilanden.

Ga mee met de huifkar en tractor, op maandag 29 april om 13.30 uur vanaf boerenerf van de Groote Modderkolk in Loenen. Onderweg hoor je bijzondere verhalen over de omgeving. Na afloop nagenieten bij een kopje koffie, thee of fris met lekkers op het boerenerf.

Landschap met verhalen

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude akkers en weilanden. Ga mee door de bossen van de Reeënberg en Hoeve Delle, die worden afgewisseld door heidevelden. We rijden langs een echte waterval in het gebied. Onderweg hoor je leuke wetenswaardige en bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe. Onderweg zal de huifkar op verschillende locaties een stop maken en misschien zien we onderweg nog wild.

De tocht met de huifkar duurt ongeveer twee uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 11,00 per persoon, niet-leden € 16;00 en kind van OERRR tot 12 jaar € 6,00. Niet lid, € 9,00.

In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten  (035) 655 99 55. Geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur en minder goed ter been is. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice. Ook leuk om deze tocht samen te beleven met de kinderen en/of kleinkinderen!.

Gegevens

Datum:
29 april 2019
Tijd:
15:30 tot 17:30
Kosten:
€16,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24
Loenen,Gelderland7371AANederland
+ Google Maps
Site:
https://www.natuurmonumenten.nl/de-groote-modderkolk

Organisator

Natuurmonumenten