Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

G-Voetbal Vrienden Dag

1 juni 2018 van 18:30 tot 19:30

Met de campagne “Volg je Voeten” ondersteunt de KNVB verenigingen in wervingsactiviteiten. Samen met ING en Fonds Gehandicaptensport wil de KNVB het G-Voetbal dichterbij brengen zodat voetballersliefhebbers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking bij hen in de buurt kunnen voetballen.

De G-Voetbalcommissie van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen heeft het initiatief genomen om een G-Voetbal Vrienden- en Vriendinnendag te organiseren. De activiteit wordt georganiseerd in het verlengde van de KNVB promotie "Volg je Voeten" met als thema "G-Voetbal: Buitenspel staan bestaat niet!".

Fonds Gehandicaptensport heeft een stimuleringssubsidie voor wervingsactiviteit “Volg je Voeten” toegezegd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

De huidige groep jeugd- en seniorenspelers wil Loenermark graag uitbreiden zodat we volgend seizoen met zowel een jeugd- als een seniorenteam aan de competitie kunnen deelnemen.

De vrienden dag activiteit vindt plaats tijdens de reguliere voetbaltraining op vrijdag 1 juni van 18:30 – 19:30 uur.

Ben jij, of ken jij iemand met een beperking die het wel heel leuk vindt om te voetballen? Kom dan naar de G-Voetbal Vrienden- en Vriendinnendag bij vv Loenermark in Loenen op vrijdag 1 juni van 18:30 – 19:30 uur bij Loenermark. Het beloofd een leuke happening te worden.

Voor vragen over de vrienden- en vriendinnendag of G-Voetbal in het algemeen bij vv Loenermark kun je bellen met Karin Klomp (06-13117647) of een email sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Gegevens

Datum:
1 juni 2018
Tijd:
18:30 tot 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

VV Loenermark
Lonapark 5
Loenen, Gelderland 7371EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-5051656
Website:
http://vvloenermark.nl/