Energiedag Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energiedag Loenen

2 april 2022 van 11:00 tot 16:00

Op zaterdag 2 april organiseert de Energie Coöperatie Loenen van 11.00 tot 16.00 uur een Energiedag in De Brink in Loenen waar iedereen terecht kan met vragen over het energiezuinig maken van de woning.

Wie zijn er?

Naast leveranciers en installateurs van warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en glas zijn ook vertegenwoordigers van de Energiecooperatie en Loenen Energie Neutraal (LEN) aanwezig om uit te leggen welke acties in Loenen lopen, welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen, hoe het financiële plaatje van die maatregelen eruitziet en wat de subsidiemogelijkheden zijn.

Ervaringsdeskundigen

Voor de meer praktische informatie en tips is er een aantal ervaringsdeskundigen aanwezig die zelf al aan de slag zijn geweest met het verduurzamen van hun huis. Zij kunnen vertellen wat ze al hebben gedaan, hoe ze dat hebben gedaan en waar je op moet letten. Het is ook mogelijk een aantal van deze duurzame huizen te bekijken.

Energie-Dashboard

Bezoekers die willen weten of hun energieverbruik bovengemiddeld is, hoeveel energie heel Loenen gebruikt of hun straat, kunnen terecht bij het Energie-Dashboard. Hier kun je ook een inzicht krijgen in hoeveel het kost om je huis volledig te isoleren.

Het bestuur en alle vrijwilligers van ECL hopen je te mogen begroeten op 2 april!

Dorpscentrum “De Brink”

Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.