Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Energiedag 2016: een sportieve, informatieve en plezierige beleving met een duurzame betekenis

7 oktober 2016 van 13:00 tot 23:00

De eerste week van oktober is nationaal omgeroepen tot de week van de duurzaamheid. Er wordt dan nagedacht over een duurzame en gezonde toekomst.

Op Vrijdag 7 oktober 2016 sluit Loenen zich hierbij aan en vindt de Loenense Energie Dag plaats. Het doel van deze dag is om duurzaamheid op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij de Loenenaren van jong tot oud.

  • Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de Brink waar we voor u zowel een aansprekend & informatief als gezellig & muzikaal programma in petto hebben.
  • Om 19.30 uur vangt de informatieve bijeenkomst aan en kunt u interessante presentaties verwachten van sprekers met lokale en internationale ervaringen. Met onderwerpen zoals duurzame energie, de Loenense bossen en hoe u het milieu en uw eigen portemonnee kunt sparen!
  • En duurzaamheid gaan we vieren met aandacht voor het 1.000e zonnepaneel, die door wethouder Sandmann wordt uitgereikt, het Beste Energie Idee van Loenen, de Redboy trofee  en …
  • …een flinke dosis live muziek vanaf 21.00 uur bij Spritshz!

In de middag vindt er een spel- en doemiddag plaats en vindt de uitreiking van Mijn Beste Energie Idee plaats waaraan de basisschool jeugd gaan deelnemen . Diverse activiteiten rondom duurzaamheid zijn bedacht en opgesteld door de Scouting Valeouwe in het Lonapark.

Vanaf 15.30 uur is de tentoonstelling met alle ingezonden energie ideeën geopend in de Brink, zowel 's middags als 's avonds kunt u de creatieve inzendingen komen bekijken.

Werkgroep Energie Dag 2016

Gegevens

Datum:
7 oktober 2016
Tijd:
13:00 tot 23:00
Evenement Categorieën:
,