Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Mantelzorg

10 november 2016 van 17:00 tot 17:30

Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, zetten we mantelzorgers uit Apeldoorn en de bijbehorende dorpen in het zonnetje. Hoe? Door een ontspannende avond in Orpheus aan te bieden met onder andere een buffet en een theatervoorstelling van Marc de Hond.

Programma
Tussen 17.00-17.30 uur worden mantelzorgers met een drankje ontvangen in de foyer van Orpheus. Na een optreden van muziektheatergroep MuSeSi en het buffet, treedt Marc de Hond op met zijn nieuwe voorstelling ‘Wie bang is krijgt ook klappen’. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af met een drankje en misschien een dansje op de klanken van de Belastingdienstband.

Mantelzorg doe je samen!
De avond in Orpheus is voor alle mantelzorgers uit de gemeente Apeldoorn en gratis toegankelijk. Het landelijke thema van is ‘Mantelzorg doe je samen’. Heeft u een (schoon)zoon/dochter, vriend(in), broer, zus of buurvrouw die bijspringt, u ondersteunt, een helpende hand of luisterend oor biedt? Neem hem of haar mee.

Ik? Mantelzorger?
Zorgen voor je partner, ouder of kind doe je vaak als vanzelfsprekend. Het komt op je pad. Ben je dan mantelzorger? Mensen herkennen zich niet in de term mantelzorger omdat ze ‘het gewoon doen’. Ze zorgen langdurig en intensief voor iemand die door een beperking, ziekte of ouderdom ondersteuning nodig heeft. Zij zijn de spil in de zorg, betrokken bij huishoudelijke taken en lichamelijke verzorging, regelen financiën, maken afspraken met hulpverleners, regelen vervoer en noem maar op. Dit doen ze vaak in combinatie met betaald werk en/of het runnen van een gezin.

Aanmelding en informatie

Aanmelden kan tot en met 3 november via www.dekap.nl/mantelzorg/dagvandemantelzorg.

 

Gegevens

Datum:
10 november 2016
Tijd:
17:00 tot 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

De Kap
Telefoon:
055 529 55 27
E-mail:
k.fennes@dekap.nl
Website:
https://dekap.nl/

Locatie

Apeldoorn
Apeldoorn, + Google Maps