Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beraad van Kerken Sobermaaltijd

9 maart 2016 van 17:30 tot 20:00

Evenals voorgaande jaren organiseert het Beraad van Kerken in Loenen weer een sobermaaltijd. Dit jaar vindt de maaltijd plaats op woensdag 9 maart in het Parochiehuis. De deur is vanaf 17.30 uur open en het programma begint om 18.00 uur. Het is een moment van bezinning op de 40-dagentijd (vastentijd) met een korte overdenking en een sobere maaltijd. Medewerking zal worden verleend door pastor Kantoci en dominee Van Driel. De collecte is bestemd voor Save the Children.

Als baby heb je het niet voor het kiezen of je in het welvarende Nederland wordt geboren of in de sloppenwijken van Calcutta of een dorp in Liberia. Toch bepaalt dat vaak welk leven er voor je is weggelegd en óf er wel een leven voor je is weggelegd. Save the Children redt wereldwijd de levens, de dromen en de toekomst van kinderen met medische zorg, onderwijs en betere leefomstandigheden. Dag in dag uit zetten ruim 14.000 medewerkers zich in om het leven van kinderen duurzaam te verbeteren. Met steun vanuit Nederland richt Save the Children zich met name op 'fragiele staten', landen die getekend zijn door oorlog, geweld, een ramp of extreme armoede.”

Als u wilt meedoen met de sobermaaltijd dan kunt u zich vóór 7 maart melden bij Gerda Schiphorst (5051809) of Tonny van Hensbergen (5051014). U kunt ook mailen naar gerdaschiphorst@kpnmail.nl of tvhensbergen@hetnet.nl. In de kerk zullen intekenlijsten komen te liggen.

Gegevens

Datum:
9 maart 2016
Tijd:
17:30 tot 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Parochiehuis Loenen