Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

basisschool De Tweede Stee open dag

5 april 2017 van 09:00 tot 12:00

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Om de sfeer op school te proeven is een bezoek aan school belangrijk. Daarvoor is op onze school ruim de mogelijkheid, uiteraard op een moment dat het u schikt. In een persoonlijk gesprek met de schooldirecteur kunt u uw vragen stellen om een goed beeld te krijgen van de school en de schooldirecteur zal u met plezier een rondleiding door de school geven. Neemt u dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

De Open Dag is op woensdagochtend 5 april 2017 van 9.00 tot 12.00 uur.

U bent dan van harte welkom bij ons op school. Vanaf 9.00 uur staan in de groepen de rekenlessen gepland. Rond de klok van 10.30 uur geven we spelling. Het is leerzaam om te zien hoe de betrokkenheid van de leerlingen wordt vergroot door het gebruik van wisbordjes.

Gegevens

Datum:
5 april 2017
Tijd:
09:00 tot 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Tweede Stee
Reuweg 18
Loenen, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 505 13 84
Website:
http://www.tweedestee.nl/