Algemene Ledenvergadering Vereniging Dorpsraad Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering Vereniging Dorpsraad Loenen

20 maart 2019 van 20:30 tot 22:30

 1. Opening
 2. Notulen vorige vergadering
 3. Ingekomen stukken en mededelingen
 4. Jaarverslag
 5. Financieel verslag
 6. Verslag kascommissie
 7. Aftreden huidig bestuur
 8. Verkiezing nieuw bestuur Vereniging Loenen Zonnedorp
 9. Stemming wijziging Statuten

Pauze

 1. Andre Zeijseink: stand van zaken en laatste ontwikkelingen mbt duurzaamheidsactiviteiten in Loenen.
 2. Rondvraag
 3. Afsluiting

Op 20 maart is de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Dorpsraad Loenen. De bijeenkomst vindt plaats in de Bruisbeek, aanvang 20.00 uur, inloop om 19.30.

Dit is de afsluiting van Het Dorpsraadtijdperk en de start van het burgerparticipatieproject Loenen Zonnedorp, waarbij de inwoners van Loenen in de toekomst meer zeggingskracht krijgt over belangrijke onderwerpen als

 • Zorg, Welzijn, Jongeren en Wonen;
 • Toerisme;
 • Duurzaamheid;
 • Ondernemen;
 • Agrariërs,
 • Groen

Vanuit de bestaande structuren in Loenen zullen in het participatieproject Loenen Zonnedorp een aantal bekende en onafhankelijke Stichtingen participeren: Lomivé, De Stichting Vrienden van de Loenense Bossen en Loenen Energie Neutraal. Dit om de nieuwe Vereniging Loenen Zonnedorp meer kracht en kennis te geven om in de toekomst beter met de Gemeente en Provincie te kunnen onderhandelen.

Uit de oude Dorpsraad zullen de leden van het bestuur aftreden en zal het nieuwe bestuur van de Vereniging Loenen Zonnedorp gekozen worden door de leden uit Loenen. Uiteraard kunt u zelf leden aanmelden zodat die bij de verkiezing op de Algemene Ledenvergadering gekozen kunnen worden. Aanmelden van kandidaten gaarne voor 12 maart 2019 bij het bestuur.

Tevens komen de nieuwe statuten aan de orde. Deze zijn vanaf 13 maart ter inzage op de website van de Dorpsraad en www.Loenenopdeveluwe.info en na aanvraag bij Marian Zoet, tel. 055-3600244 (beoogd secretaris van Vereniging Loenen Zonnedorp)

Via een enquête in Loenen zijn in de afgelopen periode projecten geselecteerd die in het programma voor de komende 2-jaar gerealiseerd kunnen worden, uiteraard afhankelijk van de kosten en realisatie in 1 of meerdere jaren. Daarna zullen we jaarlijks projecten toevoegen op basis van urgentie en uw voorkeuren. In de volgende ALV op 15 mei 2019 komen deze projecten aan de orde.

Het zal voor iedereen even wennen zijn, maar met elkaar, zoals we in Loenen gewend zijn, gaan we ervan uit dat deze verandering zal slagen.

Na de pauze zal Andre Zeijseink een update geven over duurzaamheidsactiviteiten in Loenen,

We hopen u in grote getalen op 20 maart om 20.00 uur te mogen begroeten!

Vereniging de Dorpsraad Loenen

 

Statutenwijziging Vereniging Dorpsraad Loenen

Presentatie Algemene ledenvergadering 20 maart 2019

 

Gegevens

Datum:
20 maart 2019
Tijd:
20:30 tot 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Bruisbeek
Loenerdrift 80
Loenen,Gelderland7371CMNederland
+ Google Maps

Organisator

Dorpsraad Loenen