VrouwenContactgroep Loenen springlevend!

VrouwenContactgroep Loenen springlevend!

vrouwen contact groep loenen, logo

De vakantie is weer voorbij.

Het verenigingsjaar wordt in september voortgezet met de Dagfietstocht op 5 september. Altijd weer een superleuke tocht, die georganiseerd wordt door twee van onze leden.

Tijdens de maandbijeenkomst op 12 september gaat Mieke van Oostveen- Verstraete onder andere voordragen uit het werk van Annie M.G. Schmidt. Mieke is voordrachtskunstenaar en professioneel verteller. Het belooft een fijne avond te worden!

Op 10 oktober komt Hanneke Nieuwenhuis praten over afvallen en op gewicht blijven. Hanneke is gediplomeerd gewichtsconsulente en kan ons prima een steuntje in de rug geven bij “de strijd om de kilo’s”!

14 November komt Arie Ribbers vertellen over het succes van “Noaber” en andere uitgaves, zoals de spreukenkalenders uit Liemers en Achterhoek.

Het jaar wordt afgesloten met een gezellig en sfeervol Kerstdiner bij de Heideroos.

Het bestuur is druk bezig ook voor volgend jaar weer een aansprekend programma neer te zetten. Er zal voor elke wat wils zijn, waarvan natuur, cultuur, gezelligheid en contact in ieder geval onderdelen zijn.

Hebben bovenstaande aankondigingen uw belangstelling gewekt, dan bent u van harte welkom als nieuw lid van de VCL. We verwelkomen u graag. Kijk op onze website www.vrouwencontactgroeploenen.nl of bel onze eerste secretaris Olga Oudt, tel. 06 23335313

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud